laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 05 de febrero de 2020

GANDIA POSA EN MARXA UN NOU CICLE DEL SICTED

 

• Gandia continua apostant per la qualitat i posa en marxa el nou cicle de SICTED que va iniciar-se el pròxim 10 de febrer amb les primeres formacions.

Les empreses en contacte amb el turista que vullguen participar en aquest projecte han d'adherir al web https://www.calidadendestino.es/ (página externa a este diario) clicant sobre la icona "Vull adherir".

Gandia compta amb més de 100 empreses distingides amb el segell de compromís amb la qualitat turística, xifra que ha estat assolida en només quatre anys, el que demostra que cada vegada són més els serveis que se sumen a aquest projecte, que exigeix uns mínims de qualitat en la línia d'assolir l'excel·lència turística que pretén el govern municipal i el sector.

Els objectius que s'ha marcat Gandia són la desestacionalització i la millora de la rendibilitat turística, els quals passen indiscutiblement per la qualitat.

Gandia ha aconseguit canviar el relat turístic cap a la qualitat tenint molt en compte la cooperació entre tots els agents implicats. És important seguir incentivant les noves adhesions cada any per poder fer créixer la xarxa d'empreses distingides i així veure incrementar la qualitat en tota la ciutat.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.