laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Renovación de parques infantiles
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 04 de febrero de 2020

LA REGIDORIA DE PARCS I JARDINS INICIA EL PROJECTE ‘INNOVA PARC’ PER A LA RENOVACIÓ I MILLORA DELS PARCS INFANTILS D’OLIVA

 

• Des de la Regidoria de Planejament Urbanístic, Parcs i Jardins s’informa que s’ha realitzat una actuació de millora a diferents zones de la ciutat. S’ha realitzat una substitució total del tancament perimetral del parc de l’Estació, al parc del Conservatori també s’ha ampliat el tancament i, a més, han incorporat nous recreatius, com ara una tirolina i, al carrer del Comte d’Oliva s’ha reposat el tancament perquè aquest havia desaparegut.

* En breu s’iniciarà també la remodelació completa del parc de l’Envic (Sector 15), ampliant-lo i traslladant la zona de jocs per tal de deixar lliure el passeig.

Aquesta és una actuació conjunta de Parcs i Jardins, amb Hisenda, com a una inversió financerament sostenible. ‘L’interés en aprovar el Pressupost de 2019 era per tal d’iniciar actuacions com aquestes’.

‘Som conscients de la degradació que han sofert els parcs de la nostra ciutat. Queda molta tasca al davant, per això la idea és seguir amb la millora de les zones de jocs de tots el parcs infantils’, ha declarat la regidora d’Hisenda, Ana Morell.

* Els treballs continuaran durant tot l’any per tal d’arribar a altres parcs d’Oliva com ara a l’avinguda de València, C/ Muntanya, Sant Vicent i als parcs de la platja.
* Les tanques de fusta retirades es recondicionaran i reubicaran per altres zones de la ciutat.

Miguel Monzonís, regidor de Parcs i Jardins, ha declarat que ‘la idea des de Parcs i Jardins és crear bons espais lúdics per als nostres menuts i que prime la seguretat als parcs sempre dins de la normativa d’aplicació’.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.