laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 16
de enero de 2020

GANDIA AMPLIA EL PROGRAMA D'ACTIVITATS DE SALUT I BENESTAR D'HIVERN

 

• De gener a març, el departament de Salut i Polítiques Saludables ha organitzat més de 30 xerrades, tallers, presentacions de llibres i conferències on s'abordaran diverses problemàtiques relacionades amb la Salut.
• La regidora ha destacat que aquest trimestre al Grau s'incorpora com a seu de les activitats programades i que el seu departament preveu estendre a la barriada de Mareyns diverses iniciatives per al cicle de primavera.

Liduvina Gil, responsable del departament de Salut i Polítiques Saludables, ha presentat aquest matí en roda de premsa les activitats organitzades per al primer trimestre d'aquest any per part del seu departament sota el títol "Salut i benestar a l'hivern" que s'inicien el 17 de gener i que finalitzaran el 13 de març.

La regidora ha destacat que aquest trimestre al Grau s'incorpora com a seu de les activitats programades i que el seu departament preveu estendre a la barriada de Mareyns diverses iniciatives per al cicle de primavera.

"La nostra intenció amb aquesta ampliació és facilitar l'accés a totes aquestes activitats a qualsevol ciutadà independentment d'on visca. Es tracta d'un programa extens que pretén millorar la qualitat de vida dels gandians".

El cicle inclou xerrades, tallers, presentacions de llibres i conferències sobre diversos aspectes relacionats amb la salut i que van dirigits a tots els públics, des d'alumnes de primer de Primària a persones adultes. Totes les activitats estaran dirigides o impartides per especialistes en diverses matèries.

L'edil ha destacat la incorporació d'un taller nou sota el títol "Google Home per a gent gran" que tindrà lloc el 31 de gener al Centre Municipal de Convivència per a la gent gran de Roís de Corella.

En definitiva, tal com ha destacat Liduvina Gil, des del departament de Salut i Polítiques Saludables "intentem aportar diferents eines i tot el coneixement possible perquè la ciutadania en general conega els diferents aspectes i problemàtiques a les quals ens podem enfrontar qualsevol de nosaltres i poder solucionar-ho. És una programació exhaustiva que compta amb la col·laboració de molts professionals. Seguim treballant perquè la ciutat siga cada vegada més saludable i sobretot, per afrontar els problemes que puguen tenir els més joves".


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.