laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 13
de noviembre de 2019

LA VII FIRA T-CASAMOS SE CELEBRARÀ AQUEST CAP DE SETMANA A L'ESPAI BALADRE

 

• La iniciativa arriba als 40 expositors i consolida Gandia com a destinació d'esdeveniments.
• La Fira obrirà les seues portes el pròxim dissabte en horari d'11 a 20.00 hores i el diumenge de 10.00 a 18.00 hores.

Gandia acollirà aquest cap de setmana la VII Fira T-Casamos, la qual comptarà amb la participació de 40 empreses i centenars de clients registrats procedents de diversos municipis de la Comunitat Valenciana.

El departament de Turisme de l'Ajuntament col·labora amb la Fira amb la cessió de l'Espai Baladre, circumstància que, segons ha indicat la responsable de l'organització de la Fira T-Casamos, Vera Belmonte, ha permés créixer, enfortir i consolidar-se en la capital de la Safor com una de les millors fires del sector al territori valencià.

A la Fira T-Casamos es donen cita tots els proveïdors especialitzats en el sector per oferir les seues novetats i tendències, i tindre un contacte directe amb les persones que demanden els seus serveis i productes per als casaments o esdeveniments.

L'edil responsable de la gestió turística de la ciutat, Vicent Mascarell, ha destacat la importància que aquest esdeveniment se celebra a la platja i en concret a l'Espai Baladre, en una època que "ens ajuda a desestacionalitzar i a generar un producte tan necessari com tot el que engloba un esdeveniment com els casaments o els esdeveniments".

Per la seua banda, Vera Belmonte ha explicat que la iniciativa sorgeix de la necessitat que tenen les empreses de tenir una cita anual amb els clients que sol·liciten els seus serveis. "És un punt de trobada on es presenten totes les novetats, tendències i promocions a les persones que volen organitzar aquest tipus d'esdeveniments".

* La Fira obrirà les portes el pròxim dissabte en horari d'11 a 20.00 hores i el diumenge de 10.00 a 18.00 hores.
* D'altra banda, i per segon any consecutiu, la fira té un component solidari amb el racó solidari, en què participaran Asmisaf i la Fundació INN.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.