laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 12
de noviembre de 2019

GANDIA VA ACOLLIR LA PRESENTACIÓ DE TAPALMA 2019

 

• Vicent Mascarell: “Aquesta iniciativa ens permet conéixer la gastronomia de les illes i ens obre una oportunitat per intercanviar experiències entre Gandia i Palma”.

El jardí de la Casa de la Marquesa va acollir ahir la presentació Tapalma 2019. Una iniciativa que se celebra a finals d'aquest mes a la ciutat mallorquina i que va tindre com a objectiu donar a conéixer l'esdeveniment gastronòmic més important de les Balears que consisteix en un concurs i una ruta de tapes i còctels a la ciutat durant el mes de novembre, així com estrényer llaços entre les dues destinacions turístiques per tal d'aprofitar sinergies i ajudar al sector de la restauració en temporada baixa.

A la presentació han assistit el regidor de Turisme de l'Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, juntament amb la directora general de Turisme de l'Ajuntament de Palma, Maria Isabel González així com el president de Restauració Mallorca Caeb, Alfonso Robledo i en representació de Grup Armas Trasmediterránea, la delegada de la naviliera a València i Gandia, Felícitas Gutiérrez i Juan Carlos Díaz Lorenzo. Al costat de tots ells han estat presents els principals representants del sector turístic i gastronòmic de la ciutat.

Durant els parlaments el regidor de Turisme de Gandia, Vicent Mascarell, ha agraït als organitzadors i als patrocinadors principals, Grup Armes Trasmediterránea i Ajuntament de Palma, "aquesta iniciativa que ens permet conéixer la gastronomia de les illes i que ens obre una oportunitat per intercanviar experiències entre Gandia i Palma".

Així mateix, durant la trobada Mascarell va plantejar als representants de les illes realitzar una presentació del Concurs Internacional de Fideuà de Gandia a Palma, aspecte que va ser valorat molt positivament pels responsables de l'organització de l'esdeveniment balear.

Per la seua banda, Maribel González ha agraït a l'Ajuntament de Gandia la seua col·laboració. Esperem, ha dit la directora general, "veure-us a Palma gaudint d'aquesta cita gastronòmica i poder compartir amb vosaltres experiències tan positives com Tapalma que per al nostre sector de restauració, en una època de poca afluència de públic, és un impuls important".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.