laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Recogida de trastos de las calles
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 12
de noviembre de 2019

OLIVA IMPLEMENTA CANVIS PER TAL DE MILLORAR EL SERVEI DE RECOLLIDA D'ANDRÒMINES

 

• L'objectiu és augmentar l’eficiència de la recollida d’andròmines.

La Regidoria d’Obres i Serveis, dirigida per Miquel Domènech, i amb la col·laboració de les àrees de Comunicació i Modernització, dirigides per Josep Escrivà, informen dels nous teléfons per a la cita prèvia de la recollida d’andròmines porta a porta. Mòbil - 637 334 090. Fix - 962 850 193.

Aquests canvis estan dins d’un pla de xoc per a millorar l’actual servei que té l’ajuntament, i que s’està realitzant amb totes les garanties, i amb el qual s’ha treballat amb la cura pertinent per a poder donar un servei de qualitat i que alhora siga més eficient i que tots els ciutadans puguen gaudir com cal.

Segons ha assenyalat el regidor Miquel Doménech ‘en els últims anys hem vist com els abocaments il·legals han augmentat considerablement a Oliva, a pesar de tindre diferents alternatives per a poder reciclar les andròmines de forma respectuosa amb els veïns, el territori i també tindre cura del nostre medi ambient que tanta falta li fa en aquest moment’.

D’altra banda, el regidor Josep Escrivà ha explicat que ‘les accions estan destinades a eliminar intermediaris i alleugerar la gran quantitat de telefonades que arriben a l’ajuntament. S’espera que l’atenció al ciutadà en general millore i que l’atenció a l’usuari es faça de manera més especialitzada. A més, estem treballant per a posar en funcionament una APP que facilitarà la formulació de sol·licituds, i en breus entrarà en període de prova’.

* És per això, que des del consistori s’està treballant en accions per revertir aquesta situació:

En primer lloc, apostar per un nou canvi i que de segur encara millorarà més l’atenció al ciutadà per a la cita prèvia d’aquest servei, i en segon lloc ja tenim en marxa la preparació d’una campanya de conscienciació ciutadana i que de segur esperem que tots els ciutadans col·laboren i prenguen mesures perquè tots junts puguem gaudir del nostre poble i del nostre camp com es mereixen.

Estem treballant al màxim i sense descans per a poder, amb els recursos i ferramentes disponibles, donar un servici altament eficaç i poder arribar al nivell exigit, i que de segur amb esforç i treball conjunt de tots podrem arribar, i donar plenes garanties d’una gran eficàcia.

Alhora, recordar a tots els ciutadans que aquesta tasca per part de l’ajuntament ha d’estar recolzada amb l’esforç i civisme de tot el col·lectiu oliver per a tindre plenes garanties d’èxit i que de segur tots podrem estar orgullosos de tindre una ciutat neta i on poder gaudir amb amics, companys i família.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.