laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 08
de noviembre de 2019

LA CONSELLERIA CONCEDEIX MÉS DE 411.000 € PER AL BO ESCOLAR DE LA XARXA D'ESCOLES MUNICIPALS DE GANDIA

 

• Un total de 236 famílies es beneficiaran del tram gratuït de 2 a 3 anys, mentre que 173 obtindran ajudes en el tram de 0 a 3 anys en Funcions dels ingressos familiars.
• 407 famílies es beneficien d'aquestes ajudes, una xifra que suposa prop del 80% dels escolars que estan inscrits actualment a la xarxa municipal d'Escoles de Gandia.

La regidora delegada d'Educació, Carmen Fuster, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per informar de les Ajudes Econòmiques destinades a l'escolarització en la xarxa d'Escoletes Municipals de Gandia.

Tal com hi ha explicació Fuster, el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana publicà el passat dimarts la resolució de la Conselleria d'Educació per la qual es concedeixen les Ajudes del Bo Infantil destinades a les famílies que tenen fills a la xarxa d'Escoles Municipals.

Aquesta Ajuda ascendeix a un total de 259.455,66 euros i permetrà l'ensenyament gratuït al tram de 2 a 3 anys, una iniciativa que afecta 263 famílies de Gandia. L'edil ha destacat que l'ajuda suposa un augment del 20,6% respecte a l'any passat.

Per altra part, la Conselleria també ha publicat l'ajuda per al tram que es correspon amb l'educació de 0 a 2 anys per un total de 152.050 €, que repercutirà directament en el preu que paguen un total de 171 famílies.

D'aquesta manera, 407 famílies es beneficien d'aquestes ajudes, una xifra que suposa prop del 80% dels escolars que estan inscrits actualment a la xarxa municipal d'Escoles de Gandia.

Finalment, l'edil ha volgut felicitar l'IES Ausiàs March, l'IES Maria Enríquez, el CEIP Roís de Corella, el CEIP Mondúber i CEIP Enric Valor que han obtingut un total d'11.253 € de la Conselleria d'Educació per a posar en marxa programes d'innovació i investigació educativa. "Estem molt contents perquè sabem de la importància d'aconseguir ajudes en aquest tipus de convocatòries que repercuteixen directament en el millor de l'ensenyament dels alumnes".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.