laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Semana de la gente mayor
Foto: VD/2019
Fuente: Ayuntamiento de El Real de Gandia
Valencia 08
de noviembre de 2019

EL REAL DE GANDIA CELEBRA LA III SETMANA CULTURAL DE LA GENT GRAN

 

• L’Ajuntament del Real de Gandia ha organitzat per aquest mes de novembre la  III Setmana Cultural per als jubilats, jubilades i pensionistes del municipi, en la que durant sis dies, els participants podran assistir a diverses activitats, entre tallers, xerrades, jocs o concert, entre altres.

La inauguració de la Setmana Cultural tindrà lloc el proper dilluns dia 11 a les 17.30h amb un taller de fang i figures. Dimarts 12 a les 16.30h projecció del documnetal “L’Art de la Fusta” subvencionat per la Diputació de València i a les 18h Taller i jocs de Risoteràpia. Dimecres 13 a partir de les 15.30h hi hauran jocs de taula i a les 18h xerrada sobre Reciclatge a càrrec de Joaquin Lerma, amb obsequi per a tots els assistents. El dijous 14 serà el torn per a un espectacle de màgia a les 18h i el divendres 15 es projectarà la pel.lícula UP per als avis i les àvies amb els seus néts i nétes. Totes aquestes activitats es realitzaran en la Llar dels Jubilats del Real.

Dissabte 16 a les 11h tindrà lloc el Campionat de Petanca, per la vesprada a les 20h l’Agrupació Artística Musical del Real de Gandia oferirà el seu concert en honor a Santa Cecília en l’Auditori de la Casa de Cultura “Alcalde José Blay Espí” i a les 21.30h hores, es donarà pas a la clausura de la Setmana Cultural amb un sopar de cabasset a la Llar dels Jubilats i actuació de la «RondallaAgredolç».

L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell ha posat en valor la importància en la societat actual de la Gent Gran i ha mostrat la seua satisfacció per aquesta III Setmana Cultural que va consolidant-se dins de la Programació Cultural del municipi.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.