laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: AyuRòtova/2019
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 08
de noviembre de 2019

RÒTOVA ACOMIADA ‘ESPANTA LA POR’ 2019 AMB SOMRIURES I EXPERIÈNCIES DIVERTIDES

 

• El passat dilluns 28 d’octubre es va celebrar a Ròtova l’inici de la campanya ‘Espanta la por’ 2019, una iniciativa del Museu Valencià d’Etnologia, amb el suport de la Diputació de València. Des de les regidories de Criança, Formació i Educació Integral i de Cultura es va organitzar un esdeveniment pensat per a totes i tots, amb la presència dels monstres valencians.

El dilluns, 28 d’octubre, les xiquetes i xiquets van tindre un taller de creació de la disfressa del monstre valencià ‘La Quarantamaula’ al Centre Social. Tota una experiencia divertida i creativa.

El dijous, 31 d’octubre, se realitzà un contacontes a la Plaça Major amb el llibre ‘La Maria no té por’ per a les xiquetes i xiquets. La nit es va tancar amb una cercavila de disfresses per el poble amb mostres i disfresses de tot tipus.

Finalment, el dimecres 6 de novembre, ‘Espanta la por’ es va acomiadar amb un joc de taula molt divertit per a les xiquetes i xiquets.

L’Ajuntament de Ròtova i tot el seu equip agraeix al veïnat de Ròtova per la seua participació. També agraeix al Museu Valencià d’Etnologia i a la Diputació de València per ajudar a fer-ho possible. Gràcies per un any més de diversió, tradició i monstres valencians.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.