laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 06
de noviembre de 2019

LA NOVENA EDICIÓ DE COMUNICA2 AMPLIA EL SEU ÀMBIT ABORDANT LA COMUNICACIÓ I LA TECNOLOGIA

 

• Diana Morant: "Per Gandia és un motiu d'orgull acollir el Comunica2 i suposa una gran oportunitat, ja que associa la nostra ciutat amb un congrés de prestigi al temps que demostra l'interés i l'aposta de la ciutat i del Campus per les noves tecnologies i les noves formes de comunicació digital".

La novena edició del Congrés Internacional de Xarxes Socials Comunica2, que se celebrarà al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València els dies 14 i 15 de novembre, tindrà com a principal novetat que el Congrés passa de ser de xarxes socials únicament a ser un Congrés de Comunicació i Tecnologia, amb l'objectiu d'aprofundir en les aplicacions de les diferents tecnologies en la comunicació.

Aquesta és la principal novetat que s'ha destacat en la presentació del programa del congrés Comunica2, que s'ha realitzat hui a l'Ajuntament de Gandia i on ha participat Diana Morant, alcaldessa de Gandia; Jesús Alba, director de Campus de Gandia; i Rebeca Díez i Marga Cabrera, codirectores de Comunica2.

Durant la roda de premsa s'ha informat que el Congrés s'iniciarà amb un toc d'humor a càrrec de Keuman i Hermoti, actors de doblatge, imitadors i showmans; i seguirà amb la cultura de les sèries; les tendències; el posicionament on line; els joves i internet; la ciència i els vídeos virals; el llenguatge inclusiu; la marca digital; o la creativitat.

El Congrés finalitzarà amb una conferència sobre 'l'Art de del Videojoc independent', impartida per l'expert Adrián Cuevas.

A més, també hi haurà tallers per aprendre sobre les tendències en Social Media, amb Mayte Vañó; Instagram, amb Sergio Magán; sobre com parlar en públic, amb Xosé Castro; sobre com aparéixer gratis a la primera pàgina de Google, amb Gersón Beltrán, o sobre l'estratègia digital per a l'administració pública, amb Amalia López.

Aquest any hi haurà set tallers, un més que les anteriors edicions, i per primera vegada s'ha comptat amb la col·laboració del Cefire: es tracta d'un taller sobre eines digitals corporatives per a docents, impartit per Rebeca Ribera, Armando Barris i Rebeca Valencià.

Diana Morant ha felicitat les organitzadores pel programa que es desenvoluparà i destacat que el Comunica2 "roman a la nostra ciutat i des d'ací es posiciona a tot el món. Per Gandia és un motiu d'orgull acollir el Congrés i suposa una gran oportunitat, ja que associa la nostra ciutat amb un congrés de prestigi al temps que demostra l'interés i l'aposta de la ciutat i del Campus per les noves tecnologies i les noves formes de comunicació digital".

Un altre dels punts forts de la iniciativa que ha destacat l'alcaldessa és l'afluència de més de 250 persones procedents de diferents llocs de país i fins i tot el món. "Els assistents vénen al Comunica2 a aprendre i a impartir conferències i tallers, però també tenen una magnífica oportunitat per conéixer la nostra ciutat i la nostra platja. En aquest sentit, podríem dir que és un important dinamitzador de la platja fora de la temporada estival i que contribueix a la desestacionalització".

Durant la compareixença, Morant ha incidit que el Comunica2 és una proposta que demostra les bones relacions entre l'Ajuntament de Gandia i el Campus de Gandia. Fruit d'aquesta estreta col·laboració, funcionen a part de Congrés Comunica2, el cicle de "Bocados de Cine" i el Festival Cortoons.

Jesús Alba, va destacar que el Congrés ha sabut adaptar-se als canvis que s'han anat produint en l'àmbit de la comunicació durant aquests nou anys fins a esdevenir un congrés de referència en l'àmbit de la comunicació i també de la tecnologia. "És un Congrés accessible per a qualsevol persona on s'ajunten professionals, professors i estudiants de diversos àmbits" "El Comunica2 és una de les apostes de la Càtedra de Gandia de Turisme Intel·ligent i per això vull donar les gràcies a l'alcaldessa i l'Ajuntament per seua aposta pel Campus de Gandia".

Per la seua banda, Marga Cabrera va destacar que "Gandia i el seu Campus tenen un avantatge a l'hora de convéncer els ponents: el magnífic entorn i tots els al·licients que té" "Els investigadors i ponents agraeixen que es tracte d'una ciutat on poden entaular molts contactes amb altres professionals i estudiants".

Finalment, Rebeca Díez, va remarcar la feina que també realitzen els alumnes perquè el Congrés siga un èxit en totes les seues edicions. Sobre el Comunica2, Díez va destacar que a més de ser un congrés internacional i universitari, és formatiu, ja que es donen a conéixer les investigacions de professors universitaris o professionals. "Cada edició tenim més comunicacions d'aquest tipus i aquest any el comité científic ha seleccionat 31 comunicacions" "El Comunica2 és una oportunitat per aprendre i per adonar-nos que encara queda molt per fer en molts àmbits. Per a nosaltres com organitzadores, la nostra aposta seguirà sent Gandia".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.