laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras el congreso
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia
05 de noviembre de 2019

RECONEIXEMENT ESTATAL A LES DONES DE LA MAR DEL GRAU

 

• ADOMAR, l’Associació Dones de la Mar del Grau, ha rebut aquest migdia, a Gijón, el reconeixement “Avanços en associacions” durant el 6è Congrés de la Xarxa Espanyola de Dones en el Sector Pesquer, que es celebra hui i demà.
• Al matí, la presidenta, Raquel Llopis Morell, ha participat en la taula redona: “Avanços de les organitzacions de dones del sector pesquer”.
• Les regidores delegades d’Agricultura i Pesca, Alícia Izquierdo i d’Igualtat, Juana Navarro, hi han acompanyat la delegació grauera.

L’Associació Dones de la Mar del Grau (ADOMAR) participa hui i demà en el 6è Congrés de la Xarxa Espanyola de Dones en el Sector Pesquer, que es celebra a Gijón. La delegació del col·lectiu grauer ha estat acompanyada per les regidores delegades d’Agricultura i Pesca, Alícia Izquierdo, i d’Igualtat, Juana Navarro, el president de la Confraria de Pescadors del Grau, Domingo Ciurana, i Roger Llanes, Director General d’Agricultura de la Generalitat, entre d’altres.

La presidenta d’ADOMAR, Raquel Llopis Morell, ha participat aquest matí com a ponent en la taula redona sota el títol “Avanços de les organitzacions de dones del sector pesquer”.

* I, al migdia, el col·lectiu ha rebut un dels reconeixements que atorga l’organització del Congrés. Concretament, als “Avanços en associacions”. 

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.