laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia
05 de noviembre de 2019

L’ESPAI MODA DE FIRA MERCAT GANDIA OBRI DIJOUS

 

• La tercera de les 9 fires temàtiques d’enguany reunirà 16 botigues de moda de Gandia, del 7 al 9 de novembre, al nou espai del Mercat Municipal del Prado.
• Paral·lelament, s’hi ha programat 8 passarel·les de moda amb les tendències tardor-hivern.
• El Mercat de les Flors va rebre al voltant de 5.000 visitants del 29 d’octubre a l’1 de novembre.

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez Mendoza, ha presentat la tercera de les 9 fires temàtiques programes a Fira Mercat per a enguany. Espai Moda es desenvoluparà del 7 al 9 de novembre al nou espai del Mercat Municipal del Prado. Hi participen 16 botigues de Gandia que cobreixen tot el ventall de moda d’home i dona: casual, festa, nit... L’horari serà: Dijous, de 19 a 21h i de divendres a dissabte, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.

Paral·lelament s’hi ha programat 8 passarel·les de moda amb una representació de les tendències de la temporada tardor-hivern: el dijous, a les 19.30 h, divendres i dissabte a les 18 h, 19 h i 20 h. Dissabte hi haurà una desfilada matinal a les 12.30 h.

El departament de Comerç treballa en un Fira Mercat ‘outlet’ per al final de la temporada tardor-hivern. Un model, fira d’apertura i tancament de temporada, que es busca extrapolar a altres fires temàtiques o sectors.

“Els ingredients de l’èxit estan a l’esdeveniment programat, però això creguem que serà una altra experiència amb magnífic resultat. Els comerços hi porten el millor de les seues botigues. De fet, ho plantegen com a llançament de la temporada”.

D’altra banda, Martínez ha fet un balanç de Mercat de les Flors, el tradicional mercat de Tots Sants, que es va desenvolupar del 29 d’octubre a l’1 de novembre, dins i fora de l’espai de Fira Mercat Gandia. S’hi van apropar al voltant de 5.000 persones.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.