laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: Ayu
Bellreguard/2019
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia
05 de noviembre de 2019

ELS MAJORS DE BELLREGUARD APRENEN NOVES TECNOLOGIES I XARXES SOCIALS AMB UN TALLER MUNICIPAL

 

• Sandra Gadea, regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, visita l’alumnat en complir-se un mes de l’inici del curs i destaca la necessitat d’iniciar la gent gran en aquestes habilitats.

Els majors de Bellreguard es posen al dia en matèria digital i en l’ús de les seues ferramentes i dispositius més comuns. Fa un mes que està en marxa el Taller Seminari de Noves Tecnologies i Xarxes Socials per a Gent Gran que ha organitzat l'Ajuntament.

Els i les alumnes del taller han rebut la visita de la regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Sandra Gadea, qui ha destacat la importància de formar els majors en aquestes matèries: "Les seues vides estan també, com les de tots, envoltades d'un entorn cada vegada més digital, i això fa especialment útils iniciatives com aquesta, adreçades a iniciar els majors en l'ús de les noves tecnologies", ha assenyalat.

* El taller de noves tecnologies i xarxes socials per a la gent gran de Bellreguard es desenvolupa entre els mesos d'octubre i desembre a l'Antic Ajuntament de la plaça Major, els dijous de matí.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.