laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 31
de octubre de 2019

GANDIA REP QUATRE FLORS D’HONOR EN LA GALA DE VILES EN FLOR CELEBRADA A TORRENT

 

• La regidora de Gestió Responsable del Territori, Alicia Izquierdo, va recollir el premi del jurat, que reconeix el treball en els espais verds urbans, a més d'una bona gestió sostenible, juntament amb l'educació ambiental i la conscienciació ciutadana en la cura de l'entorn de la ciutat.

• La gala de Viles en Flor es va celebrar divendres passat en L’Hort de Trénor, a Torrent. Allí s’hi va premiar als 31 municipis participants per la potenciació dels seus espais verds.

El programa Viles en Flor de la Comunitat Valenciana reconeix la trajectòria i les bones accions dels municipis que posen en valor els seus espais verds urbans, a més d'una bona gestió sostenible juntament amb l'educació ambiental i la conscienciació ciutadana en la cura de l'entorn de la ciutat.

Durant l'acte, Alícia Izquierdo, regidora delegada de l'Àrea de Gestió responsable del Territori, Patrimoni Cultural, Agricultura i Medi Ambient de l’Ajuntament de Gandia i Rafael García, cap del servei de Parcs i Jardins van rebre el guardó que li atorga 4 Flors d’Honor.

Viles en Flor Comunitat Valenciana és un programa anual que reconeix en forma de guardons, la trajectòria i les accions dutes a terme pels municipis de la Comunitat en la millora i potenciació dels espais verds urbans, la seua gestió sostenible, l'educació ambiental i la conscienciació ciutadana en la cura de l'entorn. L'objectiu és posar en relleu els espais verds dels municipis, amb la finalitat d'ajudar a millorar la qualitat de vida dels seus habitants impulsant el patrimoni paisatgístic, el respecte pel medi ambient i les sinergies de tots dos amb l'activitat turística.

El jurat està format per especialistes i professionals de prestigi en el sector dels vivers, jardineria i paisatgisme. Durant tot l'any s'encarreguen de visitar tots els municipis i valorar les seues virtuts.

EN ELS CRITERIS QUE ES TENEN EN COMPTE DESTAQUEN:

- El patrimoni vegetal i paisatgístic i la seua relació de l'espai verd amb el nombre d'habitants.
- El respecte pel medi ambient, la gestió integral de l'aigua i els programes respectuosos amb el control de plagues i la sostenibilitat.
- Les estratègies de promoció turística vinculades amb els espais verds que promouen programes d'educació ambiental.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.