laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la bienvenida al ayuntamiento
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 21
de octubre de 2019

ELS PROGRAMES EMPUJU I EMCUJU PERMETEN LA CONTRACTACIÓ DE 50 JOVES DESOCUPATS

 

• La iniciativa compta amb una inversió d'1,2 milions d'euros subvencionat al 100% per la Generalitat valenciana i permet la contractació durant un any per exercir diverses funcions en l'administració municipal.

El saló de plenaris de l'Ajuntament de Gandia ha acollit aquest matí la recepció dels 50 joves que s'incorporen des de hui realitzaran les seues pràctiques laborals en el consultori dins dels programes d'ocupació juvenil Empuju i Encuju.

El programa està subvencionat al 100% per la Generalitat Valenciana i compta amb un pressupost d'1,2 milions d'euros destinats a la contractació de joves menors de 30 anys sense qualificació professional (EMPUJU) i amb qualificació (EMCUJU) que desenvoluparan la seua tasca a jornada completa.

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada del vice alcalde, Josep Alandete i el regidor delegat de coordinació administrativa, Jose Manuel Prieto han donat la benvinguda als nous treballadors.

"Des de hui formeu part de l'equip d'aquesta administració, la més propera al ciutadà. Per a molts de vosaltres suposarà la primera presa de contacte amb el món laboral i esperem de vosaltres que aporteu els vostres coneixements per enriquir el treball que es realitza cada dia" va declarar l'alcaldessa qui ha recordat que els contractes té un any de durada per la qual cosa els joves poden treballar amb més tranquil·litat en els projectes que els siguen assignats. 

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.