laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la cena benéfica
Foto: AFA-Safor/2019
Fuente: Asociación de Familiares de Enfermos de Alzheimer de la Safor (AFA-Safor)
Valencia 21
de octubre de 2019

MÉS DE 100 PERSONES ES DONEN CITA EN EL SOPAR BENÈFIC DE L’ASSOCIACIÓ DE PARKINSON GANDIA SAFOR

 

• En ella, es van donar cita nombrosos associats/as, familiars, col·laboradors, usuaris de l’associació, així com molts altres col·lectius com, per exemple, l’empresarial i representants polítics com la regidora d’Educació de l’ajuntament de Gandia, Carmen Fuster; la regidora de Sanitat de l’ajuntament de Gandia, Liduvina Gil; el president de FAES, Miguel Todolí, acompanyats de nombrosos regidors de la capital de la Safor.

El sopar va començar a les 21.50 hores en els Salons Bacarrá de l’Hotel Safari, platja de Gandia, i va comptar a més amb una gala en la qual es va voler agrair especialment a tots els assistents la seua col·laboració amb l’associació.

A més, la presentadora, i amb la col·laboració de diverses mans innocents, van repartir multitud de regals aportats per nombroses empreses que van voler també sumar-se a aquesta bona causa, sortejant els seus productes entre les persones que havien adquirit la seua entrada per al sopar.

Un dels moments més especials es va viure quan l’equip terapèutic i de gestió de l’associació, van fer un homenatge i lliurament de tres tulipes d’or a tres de les persones que formen part de la història de l’associació: Pepe Mayor, Carlos Fornés i Pepe Cardona.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.