laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 18
de octubre de 2019

RESPOSTA CONTRACTACIÓ CONCERT VETUSTA MORLA

 

• El coportaveu del govern, Jose Manuel Prieto ha desmentit rotundament les acusacions abocades aquest matí pel Partit Popular sobre els terminis de contractació del concert de Vetusta Morla que es va celebrar durant la Fira i Festes del 2018.

El regidor ha aportat el contracte privat amb l'empresa per a l'organització, producció i realització de l'esdeveniment musical. Un document del Servei de Contractació de data 26 de setembre que desmunta les acusacions dels populars que van afirmar durant la seua compareixença que el document no va ser formalitzat fins al 6 de novembre.

"Ells van ser els campions dels concerts. Ens costaven 800.000 € per nit" va afirmar Prieto qui ha recordat que "fins als moments més difícils del Pla d'Ajust, els concerts celebrats durant la Fira i Festes han necessitat aportació municipal i el PP ho sap".

*** Documento remitido por el Ayuntamiento de Gandia (verlo en nueva ventana)

"Sembla que volen que no se celebren concerts a Gandia durant la Fira o que volen que costen els 800.000 € que era el que ells pagaven quan els organitzaven" "Hi ha una aportació que és la memòria caché valorat de l'artista que és el que necessita l'Ajuntament de Gandia per contractar i en el cas de Vetusta Morla es va formalitzar el contracte el 26 de setembre amb l'empresa productora. Un contracte que és públic i del que ja disposen els mitjans de comunicació" va explicar el coportaveu del govern.

Pel que fa a l'esmentada data del 2 d'octubre, Prieto ha explicat que es tracta de la Certificació d'Indústria, que arriba amb posterioritat tot que la inspecció de Seguretat es va realitzar el mateix dia del concert.

"Li demane al PP que s'informe millor quan mire els expedients o que no intente desinformar per generar ombres sobre coses bones per a la ciutat com són els concerts de la Fira i Festes" va finalitzar Prieto.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.