laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 18
de octubre de 2019

GANDIA DUPLICA LES RECOMANACIONS DE L’OMS PEL QUE FA A ZONES VERDES

 

• La ciutat compta amb 23 m2 per habitant( més de 1’7 milions de m2), amb quasi 20.000 arbres i palmeres en escocells de vials, 720 maseters, 19 arbres singulars d’interès local i 7 arbredes singulars d’interès local... El referent de l’Organització Mundial de la Salut és de 10-15 m2/hab. La previsió és poder arribar a 27m2/hab al 2020, gràcies al Pla d’Ombres Gandia.
• La regidora de Gestió Responsable del Territori, Alícia Izquierdo, va participar ahir a la taula redona “Responsabilitat social amb el medi ambient”, organitzada per Cáritas Gandia al Campus de Gandia de la UPV.

La regidora delegada de Gestió Responsable del Territori, Alícia Izquierdo, va participar ahir en la taula redona sobre ‘Responsabilitat social amb el medi ambient’ organitzada per Cáritas Gandia. L’edil ha començat la seua intervenció enumerant les diferents administracions i organitzacions mediambientals a les quals l’Ajuntament estem adherits. Com per exemple, la Xarxa de Municipis Valencians cap a la Sostenibilitat de la Diputació de València, la Càtedra de Municipis Sostenibles de la Universitat Politècnica de València o a la Carta d’Aalborg de les ciutats europees cap a la sostenibilitat, signada a Dinamarca el 27 de maig de 1994.

També ha destacat la gran quantitat de metres quadrats de zones verdes que disposem a la ciutat, més de 1.700.000 m2, amb quasi 20.000 arbres i palmeres en escocells de vials, 720 maseters, 19 arbres singulars d’interès local i 7 arbredes singulars d’interès local que és necessari mantenir i conservar per a ser objecte de gaudi i de millora de la qualitat de vida de la ciutadania. Unes dades molt per damunt de les que estableix com a referent la OMS, 10-15 m2/hab, ja que a la ciutat de Gandia contem amb 23 m2/hab i esperem arribar l’any 2020 a 27m2/hab, gràcies al Pla d’Ombres de Gandia.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.