laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita
Foto: Jordi Estevan/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 17
de octubre de 2019

ELS TREBALLS A L’ENTORN DE L’ESPAI BALADRE ESTARAN ENLLESTITS A FINALS DE MES

 

• A hores d’ara, la urbanització que envolta l’auditori (12.500 m2) està pràcticament enllestida i s’hi està sembrant la gespa, col·locant-hi el sistema de reg, l’enllumenat públic...
• A la superfície també s’hi han creat camins i s’ha tancat el perímetre amb 6 accessos controlats. El carrer Vicente Calderón s’ha adequat, ampliant voreres i zona d’aparcament...

El Vice-Alcalde i regidor delegat d’Urbanisme, Josep Alandete, realitzava ahir dimecres una visita tècnica a les obres d’urbanització de l’entorn de l’Espai Baladre, que finalitzaran a finals d’aquest mes d’octubre. Li acompanyaven el regidor delegat de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç i Innovació, Ferran Martínez, el Cap de servei de Planificació Urbanística de l’Ajuntament, Josep Blasco, el director facultatiu de l’obra i tècnic municipal, Iñaki Belda, l’aparellador, Vicent Sevila, i el delegat i el cap d’obra de l’empresa constructora, COMSA.

A hores d’ara s’està completant l’actuació sobre 12.500 m2, la zona enjardinada, amb la sembra de la gespa (11.000 m2), col·locant-hi el sistema de reg, instal·lant l’enllumenat públic... S’hi ha creat camins amb diferents tractaments i s’ha tancat l’espai amb 6 accessos controlats.

* L’actuació també contemplava l’adequació del carrer Vicente Calderón, on s’hi ha reduït la calçada, ampliant voreres i zones d’aparcament.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.