laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Festa dels Escacs
Foto: Pixabay/2019
Fuente: Col·legi Santa Anna d’Oliva
Valencia 17
de octubre de 2019

LA FESTA DELS ESCACS

 

• Demà el col·legi Santa Anna d’Oliva celebrarà la cinquena edició de la Festa dels Escacs. Ës el resultat d’un projecte que porta endavant durant anys i que lluita contra el fracàs escolar i la falta de motivació de l’alumnat, alguns en risc d’exclusió social.

Molt s’ha parlat i escrit dels beneficis dels escacs en la formació integral dels estudiants i el col·legi Santa Anna és pioner en aquesta introducció dels escacs dins el curriculum d’una manera estructurada i que creix cada any amb la cooperació d’escoles d’arreu d’Europa amb un projecte Erasmus Plus enriquic amb la pedagogia Montessori.

Al centre són freqüents les visites d’autoritats en la matèria com ara Leontxo Garcia Olasagasti,, Gustavo Martínez o Carlos Martínez, entre d’altres, amb un gran nombre de publicacions sobre els escacs com a eina educativa. Demà estaran amb nosaltres Miriam Monreal i Joaquín Fernández que participaran en les activitats preparades relacionades amb el món dels escacs.

Empar Sastre, directora del centre, participarà aquest cap de setmana en un congrés a la Nucia, per exposar juntament amb les personalitats citades anteriorment, en un congrés per donar la seua visió des d’una òptica més pròxima a la realitat docent. Esperem la visita dels mitjans de comunicació interessats.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.