laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 17
de octubre de 2019

L’ICAN TRIATLÓ GANDIA 2019 ATRAURÀ MÉS DE 1.000 PERSONES EL CAP DE SETMANA

 

• Dissabte 19 d’octubre tindrà lloc la multi-prova amb 3 distàncies: SHORT o curta (1’3 km nadant, 30 km en bici, 7’5 km carrera); HALF o mitja distància (1’9 km nadant, 90 km en bici, 21 km carrera); FULL o llarga distància (3’8 km nadant, 180 km en bici, 42 km carrera).
• Les eixides seran a les 8 h, 8.15 h, i 8.30 h, des de la plaça del port (Varadero). Transcorrerà també pels termes de Xeraco, Xeresa i Tavernes.
• Hi haurà activitats també divendres i diumenge.

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, acompanyada d’Arturo Navarro i Alejandro Gómez, directors de Seguretat i Tècnic de la prova, respectivament, han presentat aquest matí l’Ican Triatló Gandia 2019, que es disputarà el pròxim dissabte 19 d’octubre, amb eixida i arribada a la plaça del port (zona Varadero).

Es tracta d’una multi-prova amb 3 distàncies: SHORT o curta distància (1’3 km nadant - 1 volta, 30 km en bici, 7’5 km carrera – 1 volta); HALF o mitja distància (1’9 km nadant – 1 volta, 90 km en bici, 21 km carrera – 3 voltes); FULL o llarga distància (3’8 km nadant – 2 voltes, 180 km en bici, 42 km carrera – 6 voltes). Les eixides seran a les 8 h, 8.15 h, i 8.30 h, respectivament.

Tot i que la prova es disputa el dissabte, hi haurà activitats durant tot el cap de setmana. Així, el divendres 17 d’octubre a les 16.30 i 17.30 h tindrà lloc la reunió tècnica a l’Aula Magna del Campus de Gandia de la UPV, a la platja. Així com el lliurament i recollida de dorsals en la plaça del port de 15.30 a 20.30 h, a més de la Fira del corredor. I diumenge es lliuraran els premis HOLF i FULL al Campus de Gandia de la UPV.

* El director tècnic de la prova ha recordat que els temps de tall són 2 h en natació, 7.30 h en ciclisme més natació i un màxim de 15 hores en el total.

Per la seua banda, Navarro ha agraït el suport de l’Ajuntament de Gandia i els de Xeraco, Xeresa i Tavernes, per on també discorre la competició. Una prova triada com a Campionat autonòmic de llarga distància, el que portarà a Gandia els/les millors triatletes valencians. A més, es pot seguir la marxa dels esportistes en la competició a través de la pàgina web oficial. Finalment, ha destacat l’augment de la participació i també la femenina.

“Estem parlant de 1.000 participants entre les 3 distàncies (400 a FULL i HALF i 200 a SHORT), que vindran acompanyats de tècnics, familiars, amics. A més del personal de l’organització, voluntaris, etc... La majoria d’aquestes persones passaran el 3 dies a la nostra ciutat, el que beneficia la desestacionalització i ens posiciona com a referent en turisme esportiu”, ha destacat Morant, qui ha agraït al voluntariat, Creu Roja, cossos i forces de seguretat, Protecció Civil, etc.., la seua implicació. També ha demanat disculpes al veïnat per les molèsties que els hi puga ocasionar.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.