laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Barri de la Salut de Ròtova
Foto: AyuRòtova/2019
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 17
de octubre de 2019

90 ANYS D’HISTÒRIA DEL BARRI DE LA SALUT DE RÒTOVA

 

• El barri de la Salut de Ròtova celebrarà demà, 18 d’octubre de 2019, 90 anys des que es va inaugurar el 1929. Amb motiu d’aquesta celebració, les regidories de cultura i patrimoni de l’Ajuntament de Ròtova han organitzat un projecte per commemorar la data i apropar de manera participativa la història i el patrimoni locals.


Barri de la Salut de Ròtova - Foto: AyuRòtova/2019

Les activitats de commemoració del 90 aniversari del barri de la Mare de Déu de la Salut tindran lloc al llarg d’un any, i seran dissenyades entre el consistori i la mateixa població. Demà mateix, s’hi produïrà el tret d’eixida, amb una jornada de recollida d’imatges, testimonis i propostes. L’activitat es completarà amb una degustació a càrrec de la Cookpad, una plataforma per compartir receptes de cuina, que oferirà als veïns del municipi i a tots els visitants un tast d’arròs al forn, acompanyada amb música d’ambient.

La programació i el material recopilat referent al barri (fotografies, documents, anècdotes...) servirà per a crear futures activitats i un repositori de dades, com una mostra de treball del patrimoni del poble, a través de la participació.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.