laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Mancomunidad de Municipios de la Safor
Valencia 17
de octubre de 2019

EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT DE LA MANCOMUNITAT DE LA SAFOR ORGANITZA UNA NOVA EDICIÓ DE LES NITS BORDES

 

• Amb aquest projecte la Mancomunitat de la Safor pretén oferir a la joventut alternatives actives a l’oferta d'oci consumista, gaudint de les instal·lacions municipals en períodes nocturns, fora de l'horari habitual i tradicional.

El programa ofereix una alternativa a la cultura del consumisme d'alcohol i altres drogues, a les vesprades i nits dels caps de setmana, amb una proposta variada d’oci actiu i participatiu, i així poder donar la població jove la possibilitat d'elegir el que els apeteix més fer en el seu temps lliure.

Les activitats es dissenyen segons les inquietuds i els interessos de la joventut, i a més a més es pretén que aquestes es porten a terme per la mateixa població juvenil, és per això que el Consell dels Joves de Gandia serà l’encarregat de realitzar-les.

El nom que s’ha escollit per al programa és tota una declaració d’intencions, ja que Les Nits Bordes connecta directament amb la població juvenil, a través del seu llenguatge i la seua manera d'entendre l'oci. Apel·la a la necessitat del públic jove de fer coses diferents, de moure’s i participar en les activitats del seu municipi o comarca.

En la programació podrem veure, doncs, una graella d'activitats diverses, com per exemple scape room, jocs de rol, tècniques fotogràfiques, percussió, gimcana temàtica, videojocs, i moltes altres, sent aquestes realitzades els divendres i dissabtes de 22:00h a 2:00h, i obertes a joves d'entre 12 i 30 anys.

El circuit comença divendres dia 18 d’octubre, a partir de les 22 hores, a l’Espai Jove de l’Alqueria de la Comtessa amb una Gimcana Temàtica. A partir d’aquest dia, tots els divendres i dissabtes fins a desembre hi haurà una Nit Borda en cada municipi, així que si t’interessa pregunta quina nit serà al teu.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.