valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Momento de la visita
Foto: AyuAlbaida/2019

Fuente: Ayuntamiento de Albaida
Valencia 16
de octubre de 2019

ALBAIDA APOSTA PER SER UN REFERENT TURÍSTIC

 

• Així ho ha constatat el secretari autonòmic de Turisme Francesc Colomer que ha visitat la ciutat per conèixer l’exposició Segrelles i la promoció turística de la mà de l’alcalde d’Albaida Josep Albert i del regidor de Turisme Josep Manuel Juan. A més, el responsable autonòmic ha conegut les necessitats i fortaleses perquè Albaida siga tot un referent turístic a les comarques centrals valencianes.

Albaida ha programat un mes dedicat al turisme on l’eix central ha estat el treball que el mestre Segrelles va realitzar per a la Compañía Española de Turismo (CET), on es van assentar les bases de la promoció exterior de tot l’Estat. L’obra pictòrica és la protagonista d’una exposició, amb els quadres originals i una bona selecció de cartells i materials de l’època, situada en la Tourist Info de la localitat.

Baix aquest marc l’alcalde d’Albaida ha rebut al secretari autonòmic de Turisme Francesc Colomer perquè conega de primera mà la mostra i poder explicar-li quina és la realitat de l’impuls turístic a Albaida. Albert ha manifestat que “Albaida té recursos històrics i naturals impressionants i no cal crear-los ni inventar-nos res” i per això demana que “la inversió en turisme no pot quedar-se en senyalística o projectes que busquen un curt termini, hem de pensar a fer les coses bé i aconseguir resultats que perduren en el temps”. Des d’Albaida s’ha demanat que els programes i ajudes al sector es dissenyen pensant en el potencial de cada indret, “que l’administració tinga en compte la realitat existent i el treball que s’està realitzant en la destinació, així com, unificar esforços i sinergies entre diferents territoris” com ha demanat el regidor de Turisme Josep Manuel Juan.

Per la seua banda Colomer ha destacat “la magnífica història de l’artista excepcional que era Segrelles i la seua vinculació amb la promoció del turisme” a més ha explicat que l’objectiu de la seua visita és “conèixer la proposta cultural i turística d’Albaida”. A més, el secretari autonòmic ha pres bona nota de tot el que està realitzant el municipi i quines són les estratègies de futur, així com ha explicat les noves iniciatives del seu departament.

* L’exposició Segrelles i la promoció turística seguirà oberta fins al 27 d’octubre, junt la programació especial al voltant del Dia Mundial del turisme.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.