laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de los talleres
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 16
de octubre de 2019

INICI TALLERS MEMÒRIA GENT GRAN OLIVA

 

• La Regidoria de Gent Gran, que encapçala Ana Morell, recorda que ja s'han iniciat les activitats i tallers que formen part de la programació en aquest últim trimestre de l’any 2019.

Durant els mesos d'octubre, novembre i desembre els nostres majors poden gaudir tots els dimarts amb un Taller de Memòria a les 10.15 h, al Centre Social de Sant Francesc; i a les 11.15 h a la Llar de Jubilats i Pensionistes d'Oliva. Com que es tracta d'un taller de prevenció, tot i estar dirigit a persones majors, també està obert a qualsevol persona que desitge assistir. No cal inscripció prèvia a les sessions.

Els objectius principals d'aquesta activitat són l'estimulació de la memòria recent, la memòria semàntica, la memòria auditiva, l'atenció i concentració, la memòria remota i per últim l'orientació temporal.

“Des de la Regidoria de Gent Gran desitgem que la gent gran de la nostra ciutat participe activament en les activitats i tallers que els plantegem de forma setmanal. El principal objectiu és el d’afavorir l’envelliment actiu creant un espai participatiu de la gent gran d’Oliva” assenyalava la regidora Ana Morell.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.