laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 16
de octubre de 2019

ADOLESCENTS AMB TDAH EN SECUNDÀRIA

 

• L’Associació Afnadah, amb la col·laboració del departament de Polítiques Saludables de l’Ajuntament, organitza una xarrada dirigida a docents, pares, pares i familiars per tal d’assessorar-los sobre la importància de la detecció precoç en l’adolescència del Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat.
• Impartida per Alfred Miralles, professor d’institut, amb TDAH, tindrà lloc el pròxim divendres 18 d’octubre, a les 19 hores, en Foment AIC.
• El TDAH és el trastorn més invisible, de major prevalença en el món i el que pitjor pronòstic de futur té sense l'atenció correcta.

La regidora delegada de Sanitat, Salubritat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, acompanyada de la Presidenta, Neuropsicòloga clínia i terapeura de l’associació Afnadah, Encarna Lloret, i la psicòloga sanitària i terapeura del col·lectiu, Alba Peiró, ha presentat aquest matí la xarrada que, sota el títol, “Adolescents amb TDAH en secundària”, impartirà el professor d’institut, amb Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat, Aldred Miralles. El divendres 18 d’octubre, a les 19 hores, en Foment AIC.

“Està dirigida a docents, pares, mares i familiars. L’escola o l’institut és l’espai ideal per tal de poder detectar els símptomes de la TDAH a temps, que es poden confondre amb altres conductes...”, ha assegurat Gil.

Per la seua banda, Lloret ha recordat que el TDAH és el trastorn més invisible, de major prevalença en el món i el que pitjor pronòstic de futur té sense l'atenció correcta. “És això que, des d’Afnadah, tractem el trastorn donant pautes de conducta i intentem donar-lo a conèixer a través de xarrades i altres esdeveniments. L'adolescència és una etapa complicada i amb molts esforços per als joves que tenen TDAH i alguna comorbiditat associada”.

Algunes de les símptomes del *TDAH poden sorgir o incrementar-se en adolescents encara que no s'hagueren manifestat durant la infància. L'increment de les exigències de l'entorn poden fer que el *TDAH interferisca de forma més important en la vida de l'adolescent.

Alguns dels símptomes del TDAH poden sorgir o incrementar-se en adolescents encara que no s'hagueren manifestat durant la infància. “L'increment de les exigències de l'entorn poden fer que el TDAH interferisca de forma més important en la vida de l'adolescent”, ha conclòs Peiró.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.