laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 15
de octubre de 2019

FCC INVERTEIX UN MILIÓ D'EUROS PER MILLORAR ELS VEHICLES DE NETEJA DE GANDIA

 

• L'empresa adquireix 20 nous vehicles de major capacitat o més respectuosos amb el medi ambient que permetran millorar i ampliar el servei.

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant; acompanyada pels regidors Miguel Ángel Picornell, Jose Manuel Prieto, Alícia Izquierdo i Nacho Arnau; i representants de l'empresa FCC, han presentat aquest matí els 20 nous vehicles de neteja que l'empresa concessionària del servei, FCC, ha adquirit.

Diana Morant ha explicat que "aquests 20 vehicles s'incorporaran al servei gràcies al compliment normalitzat del contracte que manté el consistori amb l'empresa concessionària que renova d'aquesta manera la maquinària que havia superat el seu període de vida de 10 anys" "L'anterior renovació no es va produir fins que l'Ajuntament de Gandia va pagar el deute que es tenia amb la mercantil" "Hui és un dia de normalitat que ens permetrà adaptar-nos a les noves necessitats de la ciutat, ja que es tracta de màquines que milloren la qualitat i l'eficiència del servei".

En el cas de les hidro netejadores, l'empresa passarà de disposar de dues d'aquestes màquines a tenir cinc amb les que es podrà augmentar la freqüència de pas pels diferents carrers alhora que s'incrementa la neteja en altres barriades i la platja.

Per la seua banda, Ángel Garcillán, director de la zona Levante 2 de l'empresa, va afirmar que FCC ha invertit un milió d'euros en l'adquisició de la maquinària tal com indica el contracte subscrit amb el consistori. Garcillán ha destacat d'aquests vehicles que són més eficients, més respectuosos amb el medi ambient i que permeten millorar els serveis que es presten. "Són màquines de major rendiment i ens permetran millorar el servei als carrers".

Finalment, Ricardo García, Cap de Servei de FCC a Gandia, va explicar que les màquines utilitzaran desodoritzants per millorar l'acabat i augmentar la qualitat del treball que es realitza.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.