laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 15
de octubre de 2019

IV SURVIVAL ZOMBIE GANDIA

 

• Arriba una nova edició de la popular gimcana teatral d’oci alternatiu organitzada per WRG, amb la col·laboració del Consell dels Joves de Gandia i el Departament de Joventut de l’Ajuntament.
• Tindrà lloc el dissabte 16 de novembre, des de les 23 h fins a les 5 h del diumenge, amb espectacle inaugural a la plaça rei En Jaume I. El ‘check-in’ estarà instal·lat en el Centre Cívic Roís de Corella.
• L’activitat està dirigida a totes les edats i s’hi prohibeix el consum d’alcohol. Els menors de 14 anys han d’anar acompanyats per pare/mare o tutor. I fins els 18 anys, amb una autorització. Venda d’entrades al Casal Jove de l’Alqueria Laborde (ctra. del Grau s/n), de 10 a 13 h i de 17 a 21 h.
• S'hi esperen centenars de participants. La iniciativa representa també un important reclam turístic, ja que més de la meitat dels participants procedeixen de fora del territori valencià.

La regidora delegada de Joventut, Lydia Morant, acompanyada dels representants del Consell dels Joves, Hèctor Juan Bofí i Cristina Lena, i de l’empresa organitzadora WRG, Luis Eduardo González i Diego de la Concepción, ha presentat aquest matí la quarta edició de la Survival Zombie Gandia, que tindrà lloc el 16 de novembre, des de les 23 h fins a les 5 de la matinada del diumenge.

La Survival Zombie és l’esdeveniment lúdic, una espècie de gimcana en el qual els participants es fiquen de ple en una trama post-apocalíptica, en la qual han d'anar superant proves per a aconseguir arribar al final sense ser "caçats" pels zombies. Cada edició té un guió especial, amb una trama i proves diferents. Es tracta de ficar-se en la història i viure la teua pròpia pel·lícula. Una nit plena d'adrenalina, por, estratègia, tàctica i moltes carreres per a no ser tocat per cap mort vivent. Perquè aleshores passaries al bàndol zombie i hauries de complir missions.

El joc comença a partir de les 23:00 hores amb una escena inicial, que tindrà lloc a la plaça rei En Jaume I. Els participants hauran d'acudir eixe dia unes hores abans al check-in situat al Centre cívic Roís de Corella per a rebre el seu mapa, la seua cartilla de segells i la seua braga verda que els identifica com a jugadors de Survival Zombie (roja per als zombies i groga per a l’organització).

L’Ajuntament col·labora en la iniciativa de WRG World Real Games i del Consell dels Joves de Gandia, que a més de promoure l’oci alternatiu en família, representa un reclam turístic complementari, i més en aquesta època de l’any, en la qual ja ha finalitzat la temporada turística. No en va, en edicions anteriors hi van participar més de 1.000 persones. El 55 % de les quals procedien d’altres territoris de l’estat espanyol. Visitants que s’allotjaran i consumiran a la nostra ciutat, contribuint a la desestacionalització.

“Enguany amb novetats, noves experiències, canvi de guió, exclusives per a cada edició”, ha destacat González.

El creador del joc, Diego de la Concepción, ha recordat que es tracta del “joc de ‘escondite’ de tota la vida, però amb un guió, actors i una trama zombie, que ha celebrat ja 260 edicions en 7 anys. Un ambient de pel·lícula on el jugador s’hi converteix en protagonista. Una barreja entre la gimcana i el teatre de carrer”.

Tothom hi pot participar. Fins els 18 anys, necessitaran una autorització dels pares, mares o tutors legals. I fins els 14 anys, a més, anar acompanyats d’una persona adulta.

“Les entrades es poden adquirir a les oficines del Consell dels Joves de Gandia (Casal Jove de l’Alqueria Laborde) de dilluns a dissabte, de 10 a 13 i de 17 a 21 hores”, ha informat Lena.

“Cal recordar, que està prohibit el consum d’alcohol o altres substàncies estupefaents, així com la violència. Hi haurà un equip de suport del voluntariat del Consell dels Joves durant tota la nit, a més de dispositiu de vigilància i sanitari”, ha assegurat Hèctor Juan Bofí.

Finalment, Morant ha convidat la ciutadania a participar-hi, bé com a jugadors, bé com a espectadors. “I que ningú s’espante si veu un zombie pel carrer eixa matinada, que és només un joc de rol, divertit, saludable i alternatiu”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.