laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 15
de octubre de 2019

EL NATACIÓ I ESPORTS GANDIA CELEBRA AQUEST DISSABTE EL CAMPIONAT SOCIAL

 

• La prova suposa l'inici de la temporada i comptarà amb la participació de 175 nedadors i nedadores procedents de quatre clubs.

La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant acompanyada per Pilar Martí, presidenta del NiE Gandia; i Jose Metola, tècnic del Club, han presentat aquest matí en roda de premsa la competició que se celebrarà aquest dissabte a la tarda a la piscina municipal del poliesportiu de Gandia.

Es tracta del "Campionat Social", una prova on participaran prop de 175 nedadors entre els del mateix club gandià (105 participants), el CN Ondara (25 nedadors), CN Ribaroja (15) i l'Aquàtic Horta Nord (35) de tots els grups d'edat.

Lydia Morant, ha explicat que en la prova participaran tots els nedadors de Club i que espera que aquesta competició "siga la primera de moltes on els nedadors del NiE participen i aconseguisquen bons resultats. Esperem que molta gent vaja a veure la competició i gaudisca d'una jornada d'esport".

Pilar Martí, ha explicat que el Campionat Social és la primera prova de la temporada i que amb antelació tindrà la presentació dels nedadors del Club. "Vam començar amb moltes ganes i molta il·lusió una temporada en la qual comptarem amb nous nedadors i nedadores. Esperem tenir molt èxit".

Finalment, Jose Metola, va destacar que "per a molts dels més menuts és la primera vegada que participaran en una competició" i informat que per a aquesta temporada el Club comptarà amb la regidora Lydia Morant qui competirà defensant els colors del club gandià.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.