laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 15
de octubre de 2019

GANDIA POSA EN MARXA LA CAMPANYA "MOU-TE AMB COLORS PER LA CIUTAT"

 

• La iniciativa va adreçada a 1.800 escolars d'Infantil i pretén donar a conéixer les normes bàsiques d'educació viària

El regidor delegat de Trànsit i Mobilitat, Nacho Anrau i l'Intendent de la Policia Local, Salvador Morant, han comparegut en roda de premsa per presentar la campanya "Mou-te amb colors per la ciutat" que s'està realitzant durant aquesta setmana en els centres escolars.

Tal com ha explicat Nacho Arnau, la campanya pretén donar a conéixer de manera didàctica les regles bàsiques de l'Educació viària i es complementa amb altres iniciatives similars com els cursos d'Educació Viària. D'aquesta manera, agents de la Policia Local visitaran els centres escolars i durant 40 minuts, explicaran als més petits les normes bàsiques.

"Pretenem que els xiquets i xiquetes coneguen els colors dels semàfors i per on i com han de creuar un carrer. Són coses molt bàsiques però necessàries per a aportar-seguretat a l'hora de desplaçar-se per la ciutat" va declarar Nacho Arnau.

Salvador Morant, ha explicat que amb aquest tipus d'accions "volem aconseguir acostar la figura de la Policia Local als més menuts i explicar-los d'una manera amena les normes bàsiques".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.