laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 14
de octubre de 2019

LA FUNDACIÓ FRANCISCO BRINES INICIA LA SEUA ACTIVITAT AMB LES ‘LECTURES A L’ELCA’

 

• Aquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament d’Oliva la primera de les activitats de la Fundació Francisco Brines. ‘Lectures a l’Elca’ és la denominació d’aquesta activitat que es realitzarà de forma mensual a la casa natalicia del poeta a la ciutat d’Oliva en la zona coneguda com l’Elca.

Aquestes primeres ‘Lectures a l’Elca’ es realitzaran aquest pròxim dimecres, 16 d’octubre, a partir de les 19 h amb entrada lliure i gratuïta per a tots els assistents. En aquesta 1ª edició assistirán els poetes Manuel Forcano i Lola Mascarell.

“La voluntat de Brines sempre ha estat la de conservar el seu legat poètic i literari i fer de la seua casa un lloc on la gent puga acostar-se a conéixer la seua obra” assenyalava la directora de la Fundación Francisco Brines, Àngels Gregori.

Per la seua banda, el regidor de Cultura, Julio Llorca, ha felicitat a la fundació ‘per la seua posada en funcionament amb este cicle de lectures que vindrà a reforçar encara més la programació cultural i que disposem al nostre poble com el Festival de Poesia d’Oliva Poefesta. Francisco Brines és un actiu del patrimoni d’Oliva i hem entre tots de posar-lo en valor a través de la seua fundació”.

A banda del cicle de lectures que s’inicia el dimecres pròxim, la directora de la fundación també ha explicat que en breu es publicaran les bases dels premis de poesia: el Premi Internacional de poesia en llengua castellana Francisco Brines i el Premi Poesia l’Elca en llengua valenciana.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.