laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la recepción
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 11
de octubre de 2019

DIANA MORANT: "EL PREMI DE LA XARXA INNPULSO ÉS UN RECONEIXEMENT A TOTA LA CIUTAT I AL CAMÍ QUE ESTEM SEGUINT"

 

• L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha rebut aquest matí al despatx d'alcaldia a Salvador Benaiges i Anaïs Dalmau, de l'empresa Insyde, que el passat 1 d'octubre van rebre el premi al projecte amb més projecció de futur amb "Infotourist", l'única plataforma de gestió tecnològica de destinació integral per a municipis turístics, durant la celebració de la IV Trobada alcaldes i alcaldesses amb la Innovació de la Xarxa Innpulso i on Benaiges va presentar el projecte al costat de l'alcaldessa de Gandia.

Una trobada on van participar més de 70 ciutats que han estat reconegudes pel Ministeri de Ciència i Innovació com a ciutats innovadores. A la recepció també ha participat el subdirector de Cultura del Campus de Gandia de la UPV, Javier Pastor.

Durant la recepció, Diana Morant ha explicat que durant quatre minuts "vam haver d'explicar què significa Infotourist i què pot oferir als altres municipis que integren la xarxa Innpulso" "Hem competit amb grans ciutats que presentaven importants projectes innovadors. Aquest guardó suposa un reconeixement a la feina ben feta que s'està fent en el sector Turístic de manera conjunta amb els empresaris i la Universitat. En aquest sentit, la Càtedra de Turisme Intel·ligent ha suposat un reconeixement al camí que volem seguir".

"Volem felicitar Insyde pel seu projecte i perquè amb la seua ajuda ens estem convertint en una Smart Destination que destaca davant d'altres destinacions" "Seguirem treballant junts per fer de Gandia una ciutat més intel·ligent que aporte noves oportunitats als sectors productius i alhora millorem les oportunitats a la ciutadania i els serveis que oferim".

Finalment, l'alcaldessa ha declarat que "aquest guardó és un premi a tota la ciutat, al que estem fent i al fet que estem en el bon camí. Els empresaris han de saber que, gràcies a ells, la ciutat s'està convertint en un ecosistema innovador que afavoreix el creixement social i econòmic de la ciutat i la comarca".

Per la seua banda, Salvador Benaiges, va agrair l'elecció per part de l'alcaldia perquè la seua empresa representara a la ciutat de Gandia en la IV Trobada alcaldes i alcaldesses amb la Innovació de la Xarxa Innpulso. "És una gran satisfacció haver rebut el premi perquè ens ajudarà a seguir evolucionant la plataforma i a continuar expandint-com a empresa".

Finalment, Javier Pastor, va voler felicitar l'empresa i ha declarat que el reconeixement "és una prova que el teixit universitari, l'entorn empresarial i l'Ajuntament de Gandia són capaços de generar iniciatives formatives i d'investigació que siguen reconegudes a tot el país" "En aquest sentit, la Càtedra de Turisme Intel·ligent és una altra mostra més de l'aposta de l'administració i la Universitat per donar suport al sector turístic utilitzant la investigació i la producció de coneixement en l'àmbit del Turisme".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.