laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Parque de San Vicente
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 11
de octubre de 2019

LA DELEGACIÓ DE PARCS I JARDINS TREBALLA EN L’ADEQUACIÓ DELS PARCS DE SANT VICENT I DEL CARRER DE LA MUNTANYA

 

• El regidor delegat de Parcs i Jardins, Miguel Monzonís, ha informat dels treballs de neteja que s’estan realitzant a dos parcs de la ciutat. En primer lloc, al Parc de Sant Vicent on ahir mateix van finalitzar aquestes tasques de neteja pel que fa als jardins, vegetació i la zona infantil.

En segon lloc, hui mateix s’han iniciat aquests treballs al parc del carrer de la Muntanya. Segons va comprovar el mateix regidor Miguel Monzonís i el president de l’Associació de veïns de El Pinet, Lorenzo Jordà, el parc es trobava en una situació de degradació i brutícia i era urgent intervindre al més aviat possible.

D’altra banda, el mateix regidor ha assenyalat que “som conscients que aquestos parcs necessiten una major dotació de mobiliari per a les zones infantils. Des del govern municipal s’està treballant perquè en aquestes zones hi haja zones infantils segures i atractives per als nostres menuts”.

Per últim, el regidor de Parcs i Jardins ha indicat que la seua delegació ja té els resultats de l’auditoria que s’ha dut a terme a totes les zones infantils de la població. “La nostra intenció és que, a principis de 2020, s’inicien els treballs a tots els parcs infantils de la ciutat per tal de deixar-los en condicions òptimes per al gaudi de xiquetes i xiquets.”

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.