laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Plata de Gandia
Foto: VD/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 11
de octubre de 2019

GANDIA MANTINDRÀ ELS SERVEIS DE PLATJA FINS AL 3 DE NOVEMBRE

 

• Vicent Mascarell: "La climatologia cada vegada ens és més favorable en èpoques de tardor i amb aquesta mesura esperem que el temps acompanye i oferir tots els serveis per desestacionalitzar la platja"

"La platja de Gandia no només és de les primeres que obre la temporada, a partir d'aquest any, es convertirà en una de les de tot Espanya que més tard deixe de prestar els serveis tal com es presten en plena campanya estival". Són paraules de l'edil de Turisme, Vicent Mascarell, que hui ha informat que el departament de Turisme augmentarà la partida dedicada a prestar els serveis de la platja en 10.000 € per tal d'allargar els mateixos fins al 3 de novembre en lloc del 13 d'octubre com venia sent habitual.

"La climatologia cada vegada ens és més favorable en èpoques de tardor i amb aquesta mesura esperem que el temps acompanye i puguem oferir tots els serveis per desestacionalitzar la platja. Vull agrair a tots els professionals i al sector turístic que mantindran el seu servei durant els pròxims dies".

D'aquesta manera, la platja de Gandia comptarà amb els serveis d'hamaques, neteja, passarel·les i salvament durant gairebé vuit mesos. El servei de salvament estarà compost per un cap de platja, dos tècnics d'emergències sanitàries per a les ambulàncies, una infermera, un patró d'embarcació de salvament i 4 socorristes. En total seran unes 20 persones les que realitzaran torns per prestar el servei fins al 3 de novembre.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.