laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 11
de octubre de 2019

CULTURA PER A LA INCLUSIÓ SOCIAL

 

• Aiguamar Teatre representa la comèdia “Trio Faraona”, el 18 d’octubre, a les 21 h, al Teatre Serrano, a benefici d’ASAEM.
• El col·lectiu de salut mental busca donar visibilitat i trencar estigmes mitjançant la cultura.

El regidor de Cultura, Nahuel González, acompanyat del president d’ASAEM Salut Mental la Safor, José Vázquez, i del membre de la companyia Aiguamar Teatre, Mariano Lloret, han presentat aquest matí l’actuació “Trio Faraona”, que es representarà el divendres 18 d’octubre, a partir de les 21 h, al Teatre Serrano.

L’acte té una finalitat solidària, ja que la taquilla recaptada anirà destinada a sufragar les activitats que realitza durant tot l’any ASAEM. “A més, dins la tasca de rehabilitació, les activitats culturals ens ajuden a que la integració siga més plena. Des de fa anys busquem espais de visibilitat fora de la salut mental, el nostre treball diari”. Vázquez ha aprofitat per recordar que durant la pròxima setmana, a partir de dilluns, un estand d’ASAEM estarà present al Centre Comercial “La Vital”, amb informació i venda de productes de l’associació. També s’hi podrà visitar la seua exposició “INTEGRADOS” i als cines es projectarà abans de cada pel·lícula un spot del col·lectiu. Dissabte 19, s’hi farà un conta-contes del llibre “La colla de Nelson”, de José Figueres. I el 26 d’octubre tindrà lloc el tradicional sopar benèfic, que es trasllada enguany a “TU&ME resort”.

Per la seua banda, l’autor de “Trio Faraona”, Mariano Lloret, ha posat en valor la fórmula d’ASAEM “per tal d’aconseguir més visibilitat i pal·liar l’estigmatisme de les malalties mentals. És una sort i una riquesa per a la ciutat de Gandia”. L’obra és una comèdia que crida a la reflexió durant i després de la representació.

“L’objectiu del departament de Cultura és posar el Teatre Serrano a disposició dels col·lectius socials com a altaveu de les seues reivindicacions i perquè ajude a la seua autogestió. En aquest sentit, ASAEM és un referent, no només en el seu àmbit, sinó també en el cultural. A més, “Trio Faraona” aporta qualitat al Serrano, per això convide la ciutadania a assistir-hi”, ha conclòs González.

Les entrades anticipades per a l’espectacle tenen un preu de 8 €, que es poden adquirir en tiquetea.com, el CRIS d’ASAEM, o el Centre Associatiu Joan Climent (plaça de les Xocolateres). A Oliva, a Multicoses i el Bar Nou Oficina. A Tavernes, al Centre Social “Braç Treballador”. O en taquilla del Serrano, abans de l’espectacle, a 10 €.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.