laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 11
de octubre de 2019

OBERT EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ PER ALS CURSOS AL CENTRE CÍVIC DE ROÍS DE CORELLA

 

• Les activitats estan adreçades a tots els públics i les persones interessades poden confirmar la seua participació del 14 al 28 d'octubre al mateix Centre o a la web municipal.

La regidora delegada de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, i el tècnic municipal, Juanjo Reig, han informat aquest matí en roda de premsa que ja es troba obert el termini d'inscripcions per participar en les activitats que s'organitzen al Centre Cívic de Roís de Corella durant el pròxim trimestre i que començaran el 4 de novembre.

Tal com ha explicat Gil, els cursos s'han dividit en blocs d'edat i complementen les activitats dirigides a la gent gran. D'aquesta manera, hi haurà activitats dirigides a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys; joves a partir de 13; cursos per a persones adultes; i activitats adreçades a les famílies.

Per la seua banda, Juanjo Reig ha explicat que la inscripció als cursos podrà realitzar-se del 14 al 28 d'octubre en el mateix centre en horari de 9 a 13 hores i de 17 a 20 hores i que els cursos començaran el pròxim 4 de novembre.

Els preus per als cursos trimestrals seran de 65,90 € a excepció de la ludoteca (30 €). Les persones amb Carnet Jove, targeta 00:35, targeta Daurada o de jubilat / pensionista tindran un descompte del 20% (52,72 € i 24 €, respectivament).

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.