laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la asamblea
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 08
de octubre de 2019

GENT GRAN PARTICIPA A L’ASSEMBLEA GENERAL D’INICI DE CURS 19/20 DELS JUBILATS I PENSIONISTES D’OLIVA

 

• Ahir dilluns va tindre lloc l’Assemblea General d’inici de curs 2019/2020 del col·lectiu de Jubilats i Pensionistes d’Oliva. Una assemblea multitudinària a la qual van assistir més de 350 associats per conéixer les novetats i les activitats programades per a enguany.

La principal novetat en l’assemblea d’ahir va ser la participació de les tres entitats que engloben a jubilats i pensionistes de la ciutat: l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Oliva; l’associació de Jubilats i Pensionistes de Sant Francesc; i els jubilats de la Universitat Internacional UA3 que inclou a ciutadans anglesos d’Oliva. Luis Chorro, president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes; Pepe Isnardo president de l’Associació de Jubilats de Sant Francesc; i Joe Bellenie en representació de l’U3A assistiren a la reunió.

“La nostra idea a partir d’ara és començar a treballar conjuntament amb les tres entitats. Pensem que l’intercanvi cultural entre jubilats de diferents nacionalitats és molt enriquidor. Serà molt beneficiós implementar aquesta nova forma de treballar conjuntament entre tots, departament de Gent Gran i col·lectius de pensionistes d’Oliva” assenyalava la vicealcaldessa i regidora de Gent Gran, Ana Morell.

En l’assemblea es va donar a conéixer als assistents la programació de tallers, que s’inicien aquest mateix mes d’octubre, i els actes de la Setmana Cultural d’inici de curs que es durà a terme al llarg del mes de novembre. Van assistir també els regidors de Salut Pública, Miguel Monzonís, i la regidora d’Igualtat, Anna Mena.

Una de les prioritats de la delegació de Gent Gran “és evitar la soledat d’aquest col·lectiu de persones. Per aquest motiu, i amb la col·laboració de la Regidoria de Salut Pública posarem en marxa tallers de musicoteràpia i tallers de memòria” explicava Ana Morell.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.