laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Xeraco
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia
05 de octubre de 2019

XERACO DISPOSA DE SERVEIS GRATUÏTS D'INTERMEDIACIÓ HIPOTECÀRIA I MEDIACIÓ FAMILIAR I VEÏNAL

 

• L'ajuntament de Xeraco disposa d'un servei d'Intermediació Hipotecària i un altre de Mediació Familiar i Veïnal, gràcies al conveni subscrit entre la Diputació de València i el Col·legi d'Advocats de València.

El servei d'Intermediació Hipotecària ofereix atenció gratuïta a totes les persones de Gandia i la seua partida judicial, com és el cas de Xeraco, que puguen tindre problemes amb el pagament de la seua hipoteca. Les persones afectades, amb l'ajuda d'un mediador, podran negociar amb el banc un refinançament del préstec, una dació en pagament, un lloguer social o la suspensió del llançament de l'habitatge, així com la revisió de la clàusula sol.

* Aquest servei es presta els dimarts en Ciutat Laval, 14 Sota Dreta de Gandia, en horari de 9.30 a 14.30 hores.
* És necessari sol·licitar cita prèvia per telèfon en el 96 310 31 89.
* D'altra banda, el servei gratuït de Mediació Familiar i Veïnal permet als veïns i veïnes resoldre els seus conflictes de forma pacífica, sense necessitat d'acudir a la via judicial.

Dins de la mediació familiar es poden resoldre problemes referents a separacions, divorcis, ruptura de parella, règim de visites, problemes amb el compliment de les pensions d'aliments, discrepàncies en la cura i educació dels fills, dels avis o de pares majors, problemes de convivència entre pares i fills o entre germans, dificultats dels avis per a veure als seus nets, modificació de mesures establides en sentència i liquidació de guanys, entre altres.

Quant als conflictes veïnals i comunitaris la mediació pot ajudar, per exemple, a resoldre discussions entre veïns per qüestions de soroll, olors, aigües, molèsties produïdes per animals domèstics, discrepàncies en l'ús d'espais comuns, conflictes de convivència per qüestions culturals o religioses, problemes de bogues, reparacions de finques.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.