laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia
04 de octubre de 2019

RESPOSTA MASACARELL PIRATA ROCK

 

• El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, ha respost aquest matí a les declaracions i crítiques realitzades pel Partit Popular sobre el cost del Festival Pirata Rock que es va celebrar aquest estiu a Gandia.

En primer lloc, Mascarell ha manifestat el compromís del govern municipal i del departament de Turisme en la seua aposta pels festivals de música i especialment pel Pirata Rock. "Amb moderació i sentit comú, farem tot el possible perquè aquest tipus d'iniciatives s'ubiquen a la nostra ciutat" i ha contestat al PP afirmant que "és cert que seguirem facilitant espais perquè es produïsquen aquestes iniciatives.

Pel que fa al suport econòmic Mascarell ha declarat que es tracta d'un patrocini atés que el Festival fa que milers de persones de totes Espanya acudisquen a la nostra ciutat durant aquests dies i que haja generat durant l'última edició un impacte econòmic d'1,5 milions d'euros.

"Lluny queden els anys en què el govern del PP dedicava més de mig milió d'euros per a un sol concert. No és el mateix aquesta quantitat o 400.000 € per a una correguda de bous que 15.000 € per promocionar externament un festival de tres dies" i ha mostrat sorpresa perquè "el senyor Soler tenia ple coneixement d'aquest aspecte, no entenem la crítica".

Finalment, regidor delegat de Turisme,i refenret a les afirmacions d'opacitat abocades pels populars va manifestar que "És sorprenent que parlen d'obscurantisme quan qualsevol factura que paga aquest consistori està publicada al web municipal" "Lluny queden els temps en què per aconseguir les factures dels concerts de Julio Iglesias, Tom Jones i altres, vam trigar tres anys a veure-les i va ser mitjançant una ordre judicial. Per sort, ara no es perden factures, es trenquen ordinadors o es destrueix la comptabilitat pública".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.