laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Orgullosas ganadoras
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia
03 de octubre de 2019

II CERTAMEN AUTONÒMIC DE TEATRE AMATEUR, VILA DE SANTA POLA, MAJORS EN ESCENA

 

• Divendres passat 27 de setembre, el grup de teatre La Tardor, de l'Associació d'Estudiants i Simpatitzants del Centre Internacional de Gandia, camb l'obra “Diners negres” va participar en el II Certamen Autonòmic de teatre Amateur, Vila de Santa Pola, Majors en Escena.

El grup de teatre de gandians va passar un primer sedàs ja que es van presentar un total de 30 obres, de les quals es van seleccionar únicament tres de la comunitat valenciana i dues de fora, Andalusia i Murcia, per a la fase final: Aula de Teatre de la Universitat Permanent de la UA amb l'obra “Les Tesmoforias”, l'Associació d'Estudiants i Simpatitzants del Centre Internacional de Gandia amb l'obra “Diners negres” i el grup de 3a Edat, La Casella, de La Nucia amb l'obra “El poder de les dones”. El Grup El Cresol de Dénia amb l'obra “Llances i romanços de la nostra picardia” va inaugurar el certamen el martes 24 de setembre, fora de concurs, a l'ésser els guanyadors de la primera edició. El dissabte 28 de setembre fora de concurs en la clausura va actuar també el grup “Nou Ressorgir” de Santa Pola amb l'obra “Casa de Nines”.

En finalitzar la representació del grup teatral local es van entregar els premis d'aquesta segona edició del “Certamen Autonòmic de Teatre Majors en Escena”. El grup teatral de Gandia va confirmar el seu bon fer al llarg dels seus escassos anys de vida i en aquest certamen van guanyar un total de 4 premis: premi al millor actor que va recaure en l'actor Jesús Moncho, premi a la millor actriu que va ser per a Rosa García, premi a la millor direcció que va ser per a Empar Brotons i finalment ho premi a la millor obra

* Van tancar el certamen comprometent-se a participar en l'acte inaugural del 2020.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.