laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 03
de octubre de 2019

REUNIÓ OBRES ESCOLETES MUNICIPALS

 

• La regidora delegada d'Educació, Carmen Fuster, ha mantingut aquest matí una reunió juntament amb tècnics municipals, les coordinadores de la xarxa d'Escoletes Municipals i representants de l'empresa que durà a terme les obres de manteniment a les set escoletes municipals.
• Uns treballs que es realitzaran gràcies a una ajuda de 266.000 € concedida per la Diputació de València.

Durant la reunió, s'ha establert el programa i calendari dels treballs que es realitzaran en els diversos centres i que consistiran bàsicament en la millora de revestiments, pintures i paviments; instal·lació de tendals, vinils i estors; a més d'instal·lar aire condicionat en aquelles zones on s'ha considerat necessari; i una cuina nova a l'EIM del Grau.

* Les obres tenen un termini d'execució de tres mesos i començaran durant el mes de novembre.
* Fuster ha volgut destacar que en cap cas afectaran el funcionament diari dels centres, ja que es tracta d'accions que majoritàriament es desenvoluparan en les zones exteriors.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.