laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia
02 de octubre de 2019

XERACO PROGRAMA UNA GRAN JORNADA D'ACTIVITATS PER A COMMEMORAR EL 9 D'OCTUBRE AMB BALLS, PAELLES I JOCS TRADICIONALS

 

• L'ajuntament de Xeraco ha programat una àmplia programació d'activitats per a commemorar la festivitat del 9 d'Octubre.
• Entre les activitats previstes destaquen, al trinquet municipal, una partida de pilota a les 11.30 hores.

A més, al parc de l'Estació estan previstes les següents activitats: actuació Grup de Danses Xeraco a les 12 hores. A continuació, a les 12.30 h, jocs tradicionals valencians a càrrec de Clariò recursos-educatius.

A casa nostra tenim un patrimoni cultural que en molts casos es va perdent. Els nostres iaios sabien molts jocs que s’anaven explicant d’uns a altres. Descobrirem o redescobrirem la màgia de les birles, l’emoció del canut, la senzillesa de les xancles, la facilitat de fer cartonets per a jugar. Una divertida estona de jocs intergeneracionals.

Aquest any, com a novetat, també tindrem activitats al voltant de la Igualtat d’Oportunitats comptant amb la col·laboració de la consultora Fem-Acció. Tindrem tallers d’igualtat de gènere entre altres i a més comptarem amb un punt violeta que atendrà totes les consultes al llarg de la jornada festiva.

Ja a les 14 hores, Concurs de Paelles. A les 16 h, ball dinamitzat a càrrec del cantant solista José David Sanfelix i la coreògrafa ballarina Maria José Fernandez. I de 15.30 a 19.30 h, parc Infantil amb inflables de diferents tamanys.

* Col·labora: Grup de danses de Xeraco, Festers del Crist 2020, Fem-Acció.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.