laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: Jordi Estevan/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia
01 de octubre de 2019

PREPARATIUS PER A L’ADEQUACIÓ I AMPLIACIÓ DE L’IES TIRANT LO BLANC

 

• El Vice-alcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, i la regidora de Polítiques Educatives, Carme Fuster, acompanyats de tècnics municipals, s’ha reunit aquest matí amb l’equip redactor del projecte d’adequació i ampliació de l’Ies Tirant lo Blanc de Gandia, prèviament al lliurament final del mateix. L’actuació s’engloba dins el pla EDIFICANT de la Conselleria d’Educació.

“Hi hem aclarit detalls d'instal·lacions i el termini de les obres. Ara s'ha de licitar el projecte i les actuacions més dificultoses com la de l'eliminació del fibrocement es farien en estiu. També es preveu la valorització dels residus sòlids inerts”. Alandete ha explicat que la durada aproximada de les obres serà de 9 mesos i una part del centre haurà d'estar en aules prefabricades part del curs que ve. 

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.