valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Comité de Agricultura Ecológica de la Comunidad Valenciana

Fuente:
Comité de Agricultura Ecológica de la Comunidad Valenciana
Valencia 27
de septiembre de 2019

47 EMPRESES CERTIFICADES PEL CAECV PARTICIPEN EN LA FIRA LA COMUNITAT VALENCIANA ARRIBA A BIOCULTURA VALÈNCIA BATENT REGISTRES DE CREIXEMENT EN SUPERFÍCIE I OPERADORS CERTIFICATS

 

• El sector ecològic de la Comunitat Valenciana arriba a Biocultura València batent registres de creixement referent a superfície i operadors certificats. “En estos moments, liderem el creixement del sector ecològic de tota Espanya, tant pel que fa a la superfície ecològica certificada, com al nombre d'operadors, molt per damunt de la mitjana nacional”, ha explicat el president del Comité d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV), José Antonio Rico.

L'entitat certificadora en la Comunitat Valenciana compta, en la huitena edició de Biocultura València, amb una participació molt important durant els tres dies (27, 28 i 29 de setembre) en els que se celebra el certamen.

Un total de 47 empreses certificades pel CAECV, el 50% del total d'expositors en el sector de l'agricultura i alimentació certificada, participaran en la fira de productes ecològics i consum responsable, on està prevista la visita de més de 13.000 persones. Entre hui divendres, dia que s'inaugura la fira, i el diumenge, se celebraran més de 150 activitats entorn de l'esdeveniment, on el CAECV, amb motiu del 25 aniversari del seu naixement com a entitat pública de certificació, tindrà un paper protagonista.

El CAECV també participa en la fira amb l'objectiu d'estar al costat a totes les empreses valencianes certificades, que des que s'ha iniciat l'any 2019, s'han incrementat en un 8,5%, en passar de 617 a 31 de desembre de 2018, a 670 al setembre de 2019.

ACTIVITATS ORGANITZADES PEL CAECV DURANT LA FIRA

Tècnics de l'Àrea de Certificació del CAECV participaran en un taller d'etiquetatge per a explicar com diferenciar i identificar els aliments ecològics certificats dels convencionals i en un altre per a analitzar els avantatges i requisits de la certificació ecològica per a Eco botigues.

* El dissabte, a les 14:00h, el CAECV ha organitzat una paella ecològica gegant per a 300 persones per a commemorar el seu 25 aniversari.
* Durant els tres dies de la fira, 15 empreses valencianes certificades oferiran, en la zona de Showcooking, degustacions de productes com a sucs, patés, fruites, olis, orxata o mel.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.