laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 25
de septiembre de 2019

RESPOSTA MASCARELL TURISME

 

• El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell ha valorat la roda de premsa realitzada aquest matí per part del Partit Popular valorant les dades publicades per l'INE.

En primer lloc, Mascarell ha afirmat que "el PP fa públiques les dades de l'INE i altres podríem publicar les dades que ha fet públiques la Patronal Hosbec que parlen d'excel·lents resultats de Gandia com a destinació turística. Crec que fan un flac favor a tots usant les xifres per a atacar el govern quan encara estem en nivells d'ocupació alts".

En segon lloc, l'edil ha valorat les dades afirmant que, sobre el total de les presentacions, el descens tot just suposa un 1% durant aquests mesos, molt per sota dels descensos que s'han donat de forma generalitzada en tots els municipis de costa. "El senyor Soler i el seu partit segueixen pensant en el turisme només a l'estiu, nosaltres seguirem treballant per continuar incrementant els percentatges d'ocupació durant tot l'any. Al final de 2019 i amb les dades dels 12 mesos les xifres ens donaran la raó. Hem de treballar per una Gandia turística els 365 dies, no només durant uns pocs mesos”.

Finalment, el regidor delegat de Turisme ha informat que aquesta mateixa setmana va tenir lloc una reunió de la Taula reduïda de turisme i que durant la trobada tots els agents participants van destacar els bons resultats obtinguts durant aquest estiu.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.