laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: AyuRòtova/2019
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 24
de septiembre de 2019

RÒTOVA ACULL LA PRESENTACIÓ DEL PROJECTE PACES

 

• Ahir, 23 de setembre, l’Ajuntament de Ròtova va presentar el Pla d’Acció pel Clima i l’Energia Sostenibles (PACES), un projecte impulsat i amb el suport de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València.

L’acte va recollir tota una serie de accions que els municipis col·laboradors duran a terme per a lluitar contra el canvi climàtic. El projecte pretén aconseguir objectius específics per a l’any 2030 tals com 40% d’estalvi de emissions, 27% d’estalvi de l’energia i 27% d'utilització de fonts d’energia renovable.

La regidora de Medi Ambient, Isabel Pérez, comenta: “amb aquesta adhesió Ròtova s’uneix al conjunt de ciutats i pobles europeus conscients de l’evidència i urgència del canvi climàtic. La bona acollida del veïnat , que ahir va omplir la sala de plenaris en la presentació d’aquest Pla, ens deixa clara la preocupació de la població per les conseqüències d’aquest canvi en el clima. Des de l’Ajuntament compartim aquesta preocupació i manifestem el nostre compromís mediambiental, i ho concretarem impulsant 24 mesures concretes que contribueixen a mitigar el consum energètic i les emissions de CO2 al nostre municipi.”

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.