laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 24
de septiembre de 2019

GANDIA CELEBRA LA PRIMERA REUNIÓ DEL CONSELL DE LA INFÀNCIA D'AQUEST CURS

 

• La regidora Liduvina Gil, ha presidit aquest matí la primera reunió informativa del present curs del Consell de la Infància. Un Consell Sectorial de participació ciutadana de característiques singulars, atés que està format per nens. Durant la trobada s'ha fet balanç del curs 2018/19 i lliurat el document informatiu de les activitats realitzades.

El següent punt de l'ordre del dia, ha estat la confirmació dels centres escolars ja adherits i l'entrada de nous centres escolars de tal manera que enguany seran 16 els centres escolars que l'integren.

* Finalment, es va presentar per al seu estudi el calendari provisional d'elecció dels representants dels centres educatius.

Després de la trobada, Liduvina Gil va declarar que "volem ser una ciutat amiga de la Infància i per aconseguir aquest objectiu, organismes com aquest són fonamentals. Volem que les nostres polítiques tinguen en compte les necessitats dels més menuts perquè d'aquesta manera podrem millorar les seues vides i augmentar el seu benestar". 

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.