laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la jornada
Foto: AyuXeraco/2019
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 23
de septiembre de 2019

XERACO SE SUMA HUI A LA CELEBRACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL CONTRA L'EXPLOTACIÓ SEXUAL I EL TRÀFIC DE DONES

 

• L'Ajuntament de Xeraco se suma hui a la celebració del Dia Internacional contra l'Explotació Sexual i el Tràfic de Dones, 23 de setembre, i a aquesta reivindicació ja que la defensa dels drets humans és incompatible amb el tràfic de persones i que al mateix temps el tràfic de dones alimenta el mercat de la prostitució a tot el món aquests dos fenòmens estan íntimament lligats.

Entenem que no podem permetre que aquest nou tipus d'esclavitud convisca i pervisca i per això no ens podem quedar en silenci, ha de ser denunciat i perseguit, hem d'exigir que es destinen els recursos necessaris per a l'erradicació del tràfic de persones posat que el present i el futur de xiquetes i xiquets està en joc.


Fotografía de Juan José Todolí - Foto: AyuXeraco/2019


* Per això hem ficat a la balconada de l'Ajuntament una imatge del fotògraf Juan José Todolí que vol representar la nostra voluntad i adhesió commemorant aquesta data.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.