laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuelReal/2019
Fuente: Ayuntamiento de El Real de Gandia
Valencia 20
de septiembre de 2019

EL REAL DE GANDIA CONVOCA ELS QUARTS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS AMB UNA INVERSIÓ DE 20.000 EUROS

 

• El Real de Gandia celebra enguany els quarts pressupostos participatius de la seua història. Segons han assegurat fonts municipals, fins a 20.000€ dels pressupostos municipals de 2019 perquè les propostes fetes per la ciutadania siguen una realitat.

Actualment ja s‘han realitzat les jornades formatives en les quals tots aquells interessats han estat informats detalladament del procés participatiu així com el tipus de propostes que poden presentar.

* D’aquesta manera s‘ha propiciat el debat col·lectiu necessari per a buscar solucions als problemes del poble.

D’aquesta forma, des del 20 de setembre fins al dia 2 d’octubre, tots els majors de 16 anys empadronats al poble poden fer les seues propostes. Es poden fer a l’Ajuntament en horari d’oficines. Després s’estudiaran tècnicament les actuacions. I del 15 al 23 d’octubre s’hauran de votar.

*Finalment el 24 d’octubre es presentaran les propostes guanyadores. Així els ciutadans i les ciutadanes seran els qui trien el Real del futur.

* "Este és un nou model de participació que repetim al nostre poble per quart any. Apostem per un procés de participació i implicació per part dels nostres veïns i veïnes per a que decidisquen en què invertir els 20.000€” afirma el regidor de Participació Ciutadana, Vicent Signes.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.