laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 20
de septiembre de 2019

LA QUADRA DE BENIOPA ACULL AQUEST DIUMENGE UNA DE LES ACTIVITATS DE LA XVI CAMPANYA DE CONCERTS D'INTERCANVIS MUSICALS

 

• La presidenta de la Junta de Districte de Beniopa, Amparo Victoria, ha informat que les instal·lacions del Centre Cívic de l'Antiga Quadra de Beniopa acolliran el pròxim 22 de setembre a partir de les 19.30 hores un esdeveniment musical que s'emmarca dins de la XVI Campanya de Concerts d'Intercanvis musicals a càrrec de l'Associació Cultural de Dolçainers i Tabaleters de la Safor-UPG i el Grup de Danses Trapig de Beniarjó.

La campanya de Concerts d'Intercanvis Musicals ha estat promoguda i patrocinada per la Generalitat Valenciana a fi d'enriquir i fer valdre el patrimoni musical de la Comunitat.

"És una de les primeres activitats que es porta a terme a les instal·lacions del Centre Cívic de l'Antiga Quadra de Beniopa, les obres ja han finalitzat i el passat mes de juliol va acollir diverses activitats com concerts, tallers, contacontes o cinema a l'aire lliure, entre d'altres" va recordar la presidenta de la Junta de Districte.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.